NL     FR     EN

KOZINSKY VD DRIES

°2010 | hengst | bruin | 170 | BWP

Kozinsky is een nieuwe en grote belofte binnen de dressuurfokkerij. Bij zijn goedkeuring, zowel voor BWP als Brandenburg, ontving hij lovende commentaar. Zijn meewerkend karakter en 3 hele goede gangen (in balans, bergop en met veel "go") vielen op. Op de BWP keuring 2014 werd Kozinsky verkozen tot kampioen onder de dressuurhengsten.
Vader Quaterback gaf reeds 56 goedgekeurde hengsten en is wereldwijd één van de meest gekozen vaderdieren.
Moeders vader Clavecimbel liep Grand Prix en staat als derde beste vererver te boek met verscheidene Grand Prix nakomelingen uit een beperkt aantal dekkingen. Zijn zoon Havidoff bewijst ook een goede vererver te zijn waarvan de meeste merries zeer gegeerd zijn in Nederland.
De grootmoeders vader van Riante, Variant (liep Grand Prix met Anky Van Grunsven), is vooral gekend als merriemaker waaronder de moeders vader van Negro die de olympische kampioen Valegro en de g.g.k. hengsten Chippendale, Everdale en Netto leverde.
Verder in de lijn vind je de hengst Rinaldo, vader van oa Olympic Bo, die onder Sven Rothenberger olympische spelen liep.
Uit de rechtstreekse moederlijn komen verder de KWPN gekeurde hengst Gregor (V Uniform) en de Deense kampioenhengst en topvererver Michelino (v. Michelangelo) die reeds vele Grand Prix paarden lopen heeft op internationaal niveau.


Pedigree
QUATERBACK  QUATERMAN  QUANDO-QUANDO 
RAUBERBRAUT 
PASSIONATA  BRANDENBURGER 
POESIE 
RIANTE VD DRIES  CLAVECIMBEL  STATUAR 
WENDELIN 
DESIRE  VARIANT 
ZAMIRA 

PalmaresNakomelingenGekeurde hengst
Gekeurd voor:  BWP, Brandenburg
Dekgeld:200 bij 1ste insem + 600 bij dracht
Sperma:vers, diepvries,

Foto's